Johanna.B

Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Johanna - 28 februari 2013 09:12

Baaam baam baaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Seriös början på detta inlägg känner jag ;)


Nej men godmorgon iallafall!

Själv vaknade jag vid ca 06,30 imorse för jag gick och la mig innan 20,00 igår för jag var super trött och kände på mig att jag hade sån där äcklig huvudvärk på gång som jag får vid migrän, så det var bara tack och godnatt för mig då!


Så nu sitter jag här utvilad, har precis kollat klart på nästa veckas avsnitt av Maria & Mindy BFF som går på tv3, själv såg jag ju de på viaplay (därför jag redan sett nästa avsnitt ;))

Sedan har jag betalt in de allra sista pengar som har med körkortet att göra, så enormt skönt och härligt! Så nu behöver jag inte tänka på det något mer!


Ska snart försöka släpa mig ner i tvättstugan och fixa lite kläder sen upp i duschen. Efter det har jag lovat mamma att åka till äggboden och köpa ägg (ja, finns två olika ställen här i närheten där jag bor ute på landet, som man åker ut till böndernas gårdar där dom har små hus som man åker åch köper ägg utav! :) kul tycker jag! )

Sen lär jag försöka få till nån mat för ikväll ska jag göra ett kvällspass på jobbet och sen efter det försöka ta mig hem till hjärtat mitt!! ja, det var min dag det! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards