Johanna.B

Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Johanna - 13 juni 2012 21:46

Nu har jag varit dålig på att uppdatera... IGEN. Skärpning känner jag ;)


I allafall så var förra veckan rätt så hektisk. På måndag så var det klassresa med klassen till BodaBorg i Karlskoga, sedan vidare till Degernäs camping där vi sov i stugor över natten :) Kul!


På torsdagen så var det allra sista "allvarliga" dagen i plugget. Vi lekte leker och grejer och sedan så fixade klassen med flaket på eftermiddagen (bildbomb? JA)


Fredag = STUDENTEN!!!!!! Så himla underbart men konstigt på samma gång. Jag var lite kluven den dagen måste jag säga. Ena stunden var jag skit lycklig, och andra så visste jag inte alls vad jag kände. Liksom, ingen mer skola som man ska till i höst (om man inte kommer in i Skara förstås), måste söka jobb, inte träffa sina vänner 5 dagar i veckan som man gjort under 3 års tid liksom. Vuxenlivet startar, och jag har inte riktigt fattat det än.

Sedan var det hem och ha studentfest här hemma för släkt, pojkvän och vänner, fick jätte fina presenter och en bra fest :) TACK SÅ MYCKET!


Efter det så drog jag och Christoffer in till örebro där det var förfest hos Filippa med de andra :D Vi värmde upp inför frimis med Just Dance3 - kinect. SKIT KUL var de ^^

Sedan på kvällen så gick vi till frimis då. Dansade, umgicks och drack goda kalla drycker gjorde vi ;)


Christoffer och jag var hemma hos han runt ca 02,00 på lördagsnatten/morgonen. Sedan på lördagen vid ca 16,00 så skulle Christoffer ha studentfirande. Dit kom det massa vänner och slökt till hans familj och av några av dom fick jag fina presenter :) tack så mycket även för dom! :)

Fick bland annat 1000 kr hos tatueraren i Nora, så på fredag (förhoppningsvis) så ska man boka tid :D


Så nu sitter jag och grejer med en tatuering för fullt på datorn så får bli mer uppdatering en annan dag :D

Hejsvejs!


(Just ja! som ni ser på flaket hade vi en slogan som det står "Bunny fuckers på" Som sagt så gick jag/vi i min klass en linje som hette Djurvård. Och på min gamla skola hade vi utbytesstudenter med bl.a England. När det var elever från England på min skola hade dom kallat oss som läste djurvård för Bunnyfuckers. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. För detta hade dom bara sagt till några andra tjejer i klassen.)            

               

Ovido - Quiz & Flashcards