Johanna.B

Alla inlägg den 17 juni 2012

Av Johanna - 17 juni 2012 13:50

Här kommer tatueringen jag har tänkt ha!


Hade tänkt ha en annan text från början som löd så här; Love is like the wind. You can't see it, but you can feel it.


Men jag kom nämligen på en annan text i fredagskväll när jag lyssnade på en låt. Och då hade jag ju redan varit hos tatueraren och bokat tid och lämnat motivet och texten jag ville tatuera.

Men nu har jag mailat han, och eftersom jag är ute i så pass god tid och texten är ungefär lika stor som den texten jag tänkt mig från början så hoppas jag att det inte är några problem att byta! :)


Här är den gamla texten (jag vill ju gärna ha den någon gång med så klart men tycker den andra passar in mer på mig :) )

 


Vet ej om jag ska ha tjock eller smal text så får se vilken det blir! :D Detta är den nya texten alltså som jag hoppas jag kan få byta till :D ;;


   


Nå, vad tycker ni? :) Tror ni denna tatuering blir bra eller? ;) För det tror jag och det är väl huvudsaken :p


Jag frågade även tatueraren om hur det är med färger och så, om det finns färger som är sämre än andra att tatuera. Så han sa att vit är en ganska svår färg för den har svårt att "fästa". Men han sa att det är ju bara att byta ut den vita färgen på ena blomman på en annan. Och det har jag redan bestämt mig för vad den blomman ska ha för färger! :)

Av Johanna - 17 juni 2012 13:36

Har sett filmen "En gång i Phuket" nu på morgonen med älsklingen. Älskar deras sjuka skämt dom har i sina filmer de skådisarna som är med. :)


Sedan så böt vi vatten i akvarien och jag rensade växter. Fick nästan ihop en halv plastpåse med bara växter som behövdes slängas! Därför vi hellre skulle vilja kunna sälja det istället för att bara få stå och slänga det, så om någon behöver växter, SÄG TILL!!


Just nu sitter jag och försöker jämföra lite mobiltelefoner. Tänkte nämligen uppgradera mig i sommar då min HTC bara blivit segare och segare på sistone :P Men nu är frågan vad för mobil man ska ha!


Kan säga så här att det lutar ju mot en Samsung i allfall, för christoffer, min syster, min mor, christoffers systrar marie  & marika, dennis och christoffers mor/mor och far har en Samsung Galaxy SII och dom är nöjda! Men nu funderar jag på den nyare modellen, SIII;an. Men får se :p Är ju inte skit lätt att bestämma sig direkt :P

Ovido - Quiz & Flashcards