Johanna.B

Alla inlägg den 14 juni 2012

Av Johanna - 14 juni 2012 12:13

Jahap! Då ska man knapra ytterligare en sorts piller då. Antibiotika.

Nu kanske ni vill veta varför?

- Jo. Var uppe till vårdcentralen förut med mamma. Först fick jag träffa en sköterska som tittade på min tå (har haft ett jobbigt sår på ena stortån sen i fredags som bara blir värre och värre). Hon sa att hon tyckte min doktor skullle titta på det istället. Och "ja vad bra" tänkte jag, eftersom min doktor är suverän! Men nej, han var upptagen så fick träffa någon Läkare istället. Hon verkade lite egen om man säger så.

Först började hon prata om operation, att det verkade vara den enda lösningen enligt henne. Men då hade sköterskan innan pratat om att jag hade en infektion som skulle behandlas med Antibiotika.

Jag blev lite tveksam (Eftersom jag inte gillar operationer och sånt). Då sa mamma till om Antibiotikan istället.


Så läkaren beslutade sig om att; jag ska äta antibiotika nu och ha spritomslag om tån i några/flera dagar framöver , och har det inte blivit bättre el. sämre inom ca 2 veckor så ska jag höra av mig dit igen, och då antar jag att det kommer bli snack om att opereras.


Usch vilken gnällspik jag är! haha.

Jaja, nu sitter jag iallafall och grejar och funderar på hur jag vill ha tatueringen. Sedan så blir det ett kvällspass på sommarjobbet senare :) Där jag ska gå brevid mina vänners mor ;) Så det kommer nog gå bra, om inte tån strejkar allt för mycket!

   

Ovido - Quiz & Flashcards