Johanna.B

Alla inlägg under juni 2012

Av Johanna - 19 juni 2012 19:29

Idag fick jag svar av tatueraren :D

Det gick att byta text utan problem, och jag får det till samma pris som det var sagt med den förra texten, 1500 - 1800 kr, så nu är jag glad och vill att tiden går fortare så jag får tatuera mig någon gång :)


För övrigt idag så har jag jobbat ett dagspass på jobbet då, gick bra faktist.

Sedan när jag kom hem så pratade jag med Christoffer i telefon, och han frågade mig om vad jag tyckte om att han ville söka jobb i typ Göteborg eller Pajala. Jag sa att mig spelar det väl ingen roll, så länge det finns ett jobb för mig där med så vore det ju bra :P


Så, nu kom jag på dom här tankarna och funderingarna, att snart, om jag nu får fas/tillsvidare anställning någonstans först och jobbat ett par månader sen, då ska man ju liksom flytta hem ifrån efter ett par månader och hitta sitt egna place. Herregud! Jag blev lite taggad där så klickade mig in på blocket bara för att spana lite på lägenheter (och nej, jag ska inte flytta, kollade för SKOJS skull.) Men då slog tanken mig som sagt, att jag lär nog jobba lite först för att få ihop lite pengar ;) haha!


Nej nu ska jag drömma vidare och spela lite Sims tror jag! :)


Av Johanna - 18 juni 2012 14:56

Usch vad trött jag är i huvudet...

Både jag och Christoffer vaknade vid 03,00 inatt ungefär, och kunde inte somna om.

Jag var uppe och gick runt på hans rum för att bli trött men hjälpte inte alls.

Tror jag lyckades somna om i hela 40 minuter och det var ju inte så mycket med tanke på att jag skulle upp vid 07,00 igen för att hinna med bussen så jag kom hem i tid.


Tycker verkligen inte om när man inte kan sova..


Iallafall så har jag uträttat mina ärenden för dagen nu.

Tagit mig hem, varit till apoteket och varit hos tandläkaren. Så att lägga sig i sängen nu och dö en stund tycker jag låter väldigt lockande ;)

Av Johanna - 17 juni 2012 13:50

Här kommer tatueringen jag har tänkt ha!


Hade tänkt ha en annan text från början som löd så här; Love is like the wind. You can't see it, but you can feel it.


Men jag kom nämligen på en annan text i fredagskväll när jag lyssnade på en låt. Och då hade jag ju redan varit hos tatueraren och bokat tid och lämnat motivet och texten jag ville tatuera.

Men nu har jag mailat han, och eftersom jag är ute i så pass god tid och texten är ungefär lika stor som den texten jag tänkt mig från början så hoppas jag att det inte är några problem att byta! :)


Här är den gamla texten (jag vill ju gärna ha den någon gång med så klart men tycker den andra passar in mer på mig :) )

 


Vet ej om jag ska ha tjock eller smal text så får se vilken det blir! :D Detta är den nya texten alltså som jag hoppas jag kan få byta till :D ;;


   


Nå, vad tycker ni? :) Tror ni denna tatuering blir bra eller? ;) För det tror jag och det är väl huvudsaken :p


Jag frågade även tatueraren om hur det är med färger och så, om det finns färger som är sämre än andra att tatuera. Så han sa att vit är en ganska svår färg för den har svårt att "fästa". Men han sa att det är ju bara att byta ut den vita färgen på ena blomman på en annan. Och det har jag redan bestämt mig för vad den blomman ska ha för färger! :)

Av Johanna - 17 juni 2012 13:36

Har sett filmen "En gång i Phuket" nu på morgonen med älsklingen. Älskar deras sjuka skämt dom har i sina filmer de skådisarna som är med. :)


Sedan så böt vi vatten i akvarien och jag rensade växter. Fick nästan ihop en halv plastpåse med bara växter som behövdes slängas! Därför vi hellre skulle vilja kunna sälja det istället för att bara få stå och slänga det, så om någon behöver växter, SÄG TILL!!


Just nu sitter jag och försöker jämföra lite mobiltelefoner. Tänkte nämligen uppgradera mig i sommar då min HTC bara blivit segare och segare på sistone :P Men nu är frågan vad för mobil man ska ha!


Kan säga så här att det lutar ju mot en Samsung i allfall, för christoffer, min syster, min mor, christoffers systrar marie  & marika, dennis och christoffers mor/mor och far har en Samsung Galaxy SII och dom är nöjda! Men nu funderar jag på den nyare modellen, SIII;an. Men får se :p Är ju inte skit lätt att bestämma sig direkt :P

Av Johanna - 16 juni 2012 23:52

Igår kväll och i morse så har jag suttit och laddat ned prylar till The sims3 spelen jag har (har allihopa). Finns så mycket roliga och fina grejer att ladda ned så man kan ju inte låta bli. :)


I höst släpps det även ett nytt expansionspaket till The sims3, närmare bestämt - The sims3 Supernatural. Det måste jag bara! Verkar så himla fränt!

Bifogar videoklipp så får ni kolla själva, kan inte beskriva alla saker som finns att göra!



Idag är jag en riktig The sims nörd. Så himla kul spel tycker jag. Just nu är jag mest för att bygga hus och inreda. :) Det värsta med spelet är att det är så kul så man glömmer ju bort tiden totalt!


Här kommer lite bilder på två olika hus jag byggt;


                 

                          

Det var hus nummer ett ;) Vad tycks? Hoppas ni inte tycker att jag har allt för dålig smak :p


Igår byggde jag även ett hus åt Christoffer med;


       



Och föresten, ville ni se vad jag ska tatuera eller ej? Så länge det inte dyker upp några kommentarer om detta här så kommer jag inte ladda upp någon bild :)



Av Johanna - 15 juni 2012 18:48

Då har man bokat tatueringstid idag då! :D


Blir Marcus som kommer tatuera mig. Det var han som tatuerade Christoffer så :) Han är trevlig tycker jag!

I allafall när han tar sig tid från sin ledighet för att åka till jobbet och tatuera mig ^^

Så den 6/7 - 15.30, då smäller det ;) Just nu vet jag inte om jag ska vara dö rädd eller om jag ska se fram emot det?


Folk som jag har talat med har sagt att det känns inte något speciellt på det stället jag har tänkt att göra den, nämligen på höger skuldra. Men vi får väl se :p Klenis som jag är så kommer jag nog dö ;)


Någon som skulle vilja se en bild eller få ledtråd på vad jag ska tatuera?

I så fall, får ni lämna kommentarer, är ju inte så lätt för mig att veta annars om jag ska lägga upp något eller inte!

Av Johanna - 14 juni 2012 12:13

Jahap! Då ska man knapra ytterligare en sorts piller då. Antibiotika.

Nu kanske ni vill veta varför?

- Jo. Var uppe till vårdcentralen förut med mamma. Först fick jag träffa en sköterska som tittade på min tå (har haft ett jobbigt sår på ena stortån sen i fredags som bara blir värre och värre). Hon sa att hon tyckte min doktor skullle titta på det istället. Och "ja vad bra" tänkte jag, eftersom min doktor är suverän! Men nej, han var upptagen så fick träffa någon Läkare istället. Hon verkade lite egen om man säger så.

Först började hon prata om operation, att det verkade vara den enda lösningen enligt henne. Men då hade sköterskan innan pratat om att jag hade en infektion som skulle behandlas med Antibiotika.

Jag blev lite tveksam (Eftersom jag inte gillar operationer och sånt). Då sa mamma till om Antibiotikan istället.


Så läkaren beslutade sig om att; jag ska äta antibiotika nu och ha spritomslag om tån i några/flera dagar framöver , och har det inte blivit bättre el. sämre inom ca 2 veckor så ska jag höra av mig dit igen, och då antar jag att det kommer bli snack om att opereras.


Usch vilken gnällspik jag är! haha.

Jaja, nu sitter jag iallafall och grejar och funderar på hur jag vill ha tatueringen. Sedan så blir det ett kvällspass på sommarjobbet senare :) Där jag ska gå brevid mina vänners mor ;) Så det kommer nog gå bra, om inte tån strejkar allt för mycket!

   

Av Johanna - 13 juni 2012 21:46

Nu har jag varit dålig på att uppdatera... IGEN. Skärpning känner jag ;)


I allafall så var förra veckan rätt så hektisk. På måndag så var det klassresa med klassen till BodaBorg i Karlskoga, sedan vidare till Degernäs camping där vi sov i stugor över natten :) Kul!


På torsdagen så var det allra sista "allvarliga" dagen i plugget. Vi lekte leker och grejer och sedan så fixade klassen med flaket på eftermiddagen (bildbomb? JA)


Fredag = STUDENTEN!!!!!! Så himla underbart men konstigt på samma gång. Jag var lite kluven den dagen måste jag säga. Ena stunden var jag skit lycklig, och andra så visste jag inte alls vad jag kände. Liksom, ingen mer skola som man ska till i höst (om man inte kommer in i Skara förstås), måste söka jobb, inte träffa sina vänner 5 dagar i veckan som man gjort under 3 års tid liksom. Vuxenlivet startar, och jag har inte riktigt fattat det än.

Sedan var det hem och ha studentfest här hemma för släkt, pojkvän och vänner, fick jätte fina presenter och en bra fest :) TACK SÅ MYCKET!


Efter det så drog jag och Christoffer in till örebro där det var förfest hos Filippa med de andra :D Vi värmde upp inför frimis med Just Dance3 - kinect. SKIT KUL var de ^^

Sedan på kvällen så gick vi till frimis då. Dansade, umgicks och drack goda kalla drycker gjorde vi ;)


Christoffer och jag var hemma hos han runt ca 02,00 på lördagsnatten/morgonen. Sedan på lördagen vid ca 16,00 så skulle Christoffer ha studentfirande. Dit kom det massa vänner och slökt till hans familj och av några av dom fick jag fina presenter :) tack så mycket även för dom! :)

Fick bland annat 1000 kr hos tatueraren i Nora, så på fredag (förhoppningsvis) så ska man boka tid :D


Så nu sitter jag och grejer med en tatuering för fullt på datorn så får bli mer uppdatering en annan dag :D

Hejsvejs!


(Just ja! som ni ser på flaket hade vi en slogan som det står "Bunny fuckers på" Som sagt så gick jag/vi i min klass en linje som hette Djurvård. Och på min gamla skola hade vi utbytesstudenter med bl.a England. När det var elever från England på min skola hade dom kallat oss som läste djurvård för Bunnyfuckers. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. För detta hade dom bara sagt till några andra tjejer i klassen.)            

               

Ovido - Quiz & Flashcards