Johanna.B

Alla inlägg under juli 2012

Av Johanna - 11 juli 2012 10:30

Har suttit och kollat runt lite på marsvinsuppfödare nu på morgonen på blocket! Alltså, det är ju farligt.. Blir så sugen på att skaffa typ 1 - 2 st nya små liv som kan springa runt o busa med min lilla Chip. Det är ju så underbart! Dels är ju marsvin jätte söta men sedan är dom ju vääääldigt sociala djur!  Gud vad jag skulle vilja ha två nya bebisar typ! hmm :/  Inte bra att kolla på de där ;) Men i så fall så vet jag att till nästa gång jag skaffar ett nytt djur, FÖRSÄKRING. Suttit och läst lite på Agria om försäkring på marsvin, verkar som att man betalar ett fast pris på 700 kr varje år till agria för försäkring? Och det är ju ingenting med tanke på hur mkt pengar det kan kosta att gå till veterinären utan försäkring..

Nej usch.. vad jag vart sugen på att skaffa ett el. två små nya små liv nu till hösten.. Tror inte att det blir så eftersom Chip just nu hellre är själv verkar det som. Så jag antar att det får vänta, MEN OM, så blir de ju att kolla upp försäkringar och massa annat med GARANTERAT! :)


  Min bebis <3

Av Johanna - 9 juli 2012 10:59

Idag ska jag jobba, Igen. Ett kvällspass. Är väl inte det bästa passet direkt, men är det lite lugnare passet och man får ju OB-tillägg med så vad tusan, så dumt är det inte trots allt ;)


Men nu är  det det där istället vad man ska hitta på tills man börjar jobba.. hmm..

Funderar starkt på om jag ska ta och verkligen göra rent akvariet så det är gjort, men måste ju ha grejer till det också, och det vet jag ju inte om jag har.. -.- Blir alltid så när man kommer på något man kan göra!


Och om 3 veckor så är jag på väg till Ullared också! Och ska självklart shoppa där, vad ska man annars göra liksom? Det bästa av allt är att jag får ju lön samma dag som jag åker ned dit med ;) Jippi!


  Lägger upp en gammal bild på min bebis så länge. Känner att det är dags att ta lite nya kort på allt möjligt!

Av Johanna - 8 juli 2012 19:14

Helgen blev bra :)


Fredags = tatuering som jag är såå nöjd med!


Lördags = Några av våra vänner kom :) Jätte kul att träffa er igen och skratta o umgås! Fick även träffa annas kille :) Anna, han var jätte trevlig :) Detta får vi göra om, men hoppas vi kan tälta då istället :P


Söndag (idag) = Åkte hem från älsklingen, inge kul alls. Men, han är snart här hos mig igen hihi :D


Ett kort inlägg men nu måste jag dra igen, hejdå :D


Måste ju visa en bild på tatueringen nu när plasten e borta o så :) Här ser man även att det lila i den bakre blomman har kommit fram mer :D


 

Av Johanna - 7 juli 2012 09:27

Jag gjorde det! Jag gjorde det verkligen! Även om jag var skit nervös o tyckte det gjorde jätte ont ibland så gjorde jag klart den (tänkte ju inte gå därifrån med en halv färdig tatuering på skuldran) och jag är SÅÅÅ NÖJD! :D


Älskar färgerna på blommorna som tatueraren Marcus bestämde lite själva :) Dom är så snygga! Just nu vill jag bara slita bort plasten och stå och beundra tatueringen (fast lär ju få nackspärr om jag inte tar en till spegel förstås ;))

Och texten, den är bara såå himla fin!

Rekommenderar Rainbow tattoo starkt! Jätte trevliga tatuerare och jätte duktiga :)


Kolla in deras hemsida vettja om du funderar på att göra en tatuering du med; www.rainbowtattoo.se


Lägger upp en bild när den precis var klar, får ladda upp en bild senare när jag tvättat av den och svullnaden har gått ned :)


 


Lämna gärna kommentarer efteråt om vad ni tycker om resultatet! :)

Av Johanna - 5 juli 2012 08:56

Haha usch, satt o nojjade hela kvällen igår över hur ont tatueringen kommer göra. Men det återstår ju att se för imorgon är det ju dags ;) Blir tydligen nästan Släktträff där inne med verkar det som, fint om man ligger o bölar ;) haha!


Nu iaf har jag precis duschat jätte skönt att piggna till lite. För jag har sovit som en kratta den här morgonen med, vaknade 06.10 o kunde inte somna om JIPPI. eller inte, inte kunnat sovit bra på över 1 vecka.. ser nog ut som ett vandrande lik skulle jag tro.  Annars så ska vi snart ut till Marieberg, jag måste till apoteket o köpa solskyddsfaktor o lite annat. Sedan ska vi till världens bästa mormor och äta lunch, o senare vankas det ett kvällspass för mig på jobbet!

Av Johanna - 4 juli 2012 17:03

Usch! Sitter här och nojjar över tatueringen på fredag. Jag tänker genomföra den, absolut!

Men e så nojjig för smärtan!

Liksom har hört från folk jag känner och läst på forum och sånt att skuldran inte ska göra allt för ont, att de känns som att man typ river sig med en nagel fram och tillbaka på samma ställe flera gånger, stämmer det tro? Liksom jag vet inte eftersom det här är min allra första tatuering liksom. Usch nu börjar jag bli så där nervös... INTE BRA! Men läste att är man skit rädd för att de ska göra så förbannat ont, då kommer man bli förvånad över att det faktist inte gör så ont som man tror, kan det stämma det med?


Hmm många tankar just nu i min hjärna som far runt!


   

Av Johanna - 3 juli 2012 14:11

Jahap.

Vet inte vad det är med mig. Är så trött och seg hela tiden just nu. Men men... Ska sova ut på fredagmorgon iallafall har jag bestämt mig för.


Förut idag så var jag ute och gick en sväng med Emma. Först till affären men sedan till apoteket för jag skulle kolla på solskyddsfaktor 50+ som jag blivit tillsagd av tatueraren att köpa :) Känns säkrast att köpa något från apotekets produkter men de andra märkena kanske är lika bra? Är det någon som vet något om detta får du gärna öpnna din mun o ge tips ;)


Annars så sitter jag här o segar för stunden. Vädret gör ju inte en särskilt pigg på att jobba heller just nu, Förstår inte varför solen ska vara framme så fort man ska jobba för? Och när man inte jobbar, då regnar det bara...

Men men, kvällspass ikväll får det bli, sedan dagpass imorgon, och sedan ett kvällspass på torsdag igen, SEN TAR JAG HELG.



Av Johanna - 2 juli 2012 18:39

Blev ingen operation i fredags tydligen. När jag väl kom upp dit så kollade min doktor på tån o sa att den inte behövdes opereras... Då kunde dom väl ha sagt de i telefonen dagen innan när dom ringde mig och sa till om operationen att dom skulle kolla på tån först sedan blev det eventuellt en operation... Så ja, jag var lagom sur resten av den dagen..


Annars så har jag jobbat hela helgen så nu är jag helt slut.. förstår inte varför! Har sovit jätte mycket men är ändå jätte trött! :/ Christoffer var iaf här i helgen och gjorde den lite bättre så <3

Var även nere på marknaden här i fredags, hittade mig två örhängen, en väska och så klart marknadsgodis.



Nu sitter jag här, huvudet värker och jag är ändå trött även fast jag sov i typ 2 timmar förut.. BLÄ. Ser fram emot helgen, särskilt fredag = tatuering och sedan lördag = tältning, hoppas vädret är med oss bara!

Ovido - Quiz & Flashcards